25 август 2013 г.

Юни и Юли




Юни беше добър месец! Не само заради нещонамирането, но и заради ето тази книжка, която получих за рождения си ден. Тя е... прекрасна! Мечтата на всеки Нещотърсач! 
За нея съм разказала по-подробно в ето това видео (на английски). 

И така, нека започнем с юнските Нещонамерени



По принцип всеки месец намирам по някое и друго перо. Летните дни обаче, и особено тези, прекарани в разходки из София, се отличават с много по-голяма честота на перонамиране.


Металните джунджурии винаги са интересни за търсене. Все ще се намери нещо, което да те изненада (като например този ключ и медно оцветената монета).


Следващата категория Неща са "лични вещи". Тук имаме табелка от Виваком с името на някакъв техен служител, снимка на непознат мъж и част от ключодържател.


Винаги съм обичала да намирам късметчета по улицата. Тези от кафетата са най-често срещани, но ето че капачките също намират своя представител.



Гумено пате! Не помня къде го намерих, но е много сладко! :)


Тук имаме няколко интересни предмета, свързани с празненства и карнавали:
- вълшебна пръчица (вероятно принадлежала на фея)
- Хелоуийнска украса под формата на прилеп
- клоунски нос
- изкуствено цвете


И този  месец намерих връвчица (винаги са полезни!), а също така и дебелостенна чашка, в която не знам какво ще държа, но със сигурност ще ползвам.


И последно, но не на последно място - през юни намерих тези диапозитиви, заедно с тяхната кутия и указанията им за употреба. Интересното при тях е, че бяха разпръснати по цялата улица и докато ги търсих, се преструвах на детектив, който е попаднал на доказателство за обир и го разследва.








*     *     *

През юли също имах интересни Нещонамерени. Отново пера и отново метални джаджи, но този път имаше и необичайни неща. Например, какъв е този гирлянд през лятото? 


Няма коментари:

Публикуване на коментар