22 януари 2014 г.

Ужасно закъснели - Част I

Ужасна съм, заслужавам мрънкане от страна на всички, които четат тук. Към края на (вече миналата) година като че ли съвсем забравих за този блог!

Нещонамирането обаче само по себе си не се забравя. То си върви, без да го мисли човек и ето че сега ще ви представя предметите от месеците август-септември. Има доста интересни неща, ще видите!




Като за начало тук имаме поредната намерена снимка и няколко дреболии, повечето от които (капсите, вампирските зъби) си спомням още от своето детство.





Следват дежурните пера (това най-отгоре е толкова красиво!) и няколко камъчета и мидички, намерени в Деветашката пещера(!).










Мисля, че тук няма нужда от коментар - както почти всеки месец, сред намерените Неща имаше фибички, панделки и лепенки.






И мъниста. Тях ги намери Фери.





През есенните месеци, наред с обичайните неща, успях да си намеря малко ЛЮБОВ /Love/, стара монета и гилза.




В кой сериал беше това за намирането на карти за игра? Помня, че един от героите разказваше надълго и нашироко как на човек му се струва, че са доста редки, докато не започне да ги търси - после ги вижда едва ли не навсякъде.



От тези хилки и плочи съм се зарекла да си изкрафтя някакви предмети. Така Нещонамерените ми ще има двойна функция! Представям си картина или снимка на мястото на скъсаната мрежа и поставки за чинии или чаши от изрисуваните кръгове.





Между другото, помните ли Голямото Копчено Находище? Е, това е второто. Попаднах на него една сутрин край реката и едва не закъснях за работа, докато се опитвах да събера всички налични копчета.



Няма коментари:

Публикуване на коментар