22 януари 2014 г.

Ужасно закъснели - Част II

И ето, че колкото и да сме закъснели с представянето им тук, все пак идва време за Нещонамерените от края на миналата година. Месеците октомври, ноември и декември бяха изпълнени с любопитни находки. 





Първото, което трябва да отбележа, е провеждането на поредния Сталкерски ЛАРП в една изоставена казарма близо до Перник. Тези игри, освен че са страшно интересни и разтоварващи, също така дават отлична възможност за Нещонамиране. Тази година търсенето ми се увенча с небивал успех - сред обичайните запалки и ленти от шалтета, открих шишенце със златни люспи(!), шахматна фигура, снимка на неизвестен войник и капачка от Queens с надпис "Това е съдбовна среща".






Верижки, въженца, ластици... Тези неща ще влязат в употреба някой ден! :)




Започвам да си мисля, че някъде има световен заговор, чиято цел е да не Нещонамеря нито един нож. Вече имам две лъжици и една вилица. Редно беше до края на годината да си попълня комплекта, но уви!
Е, нищо, ще се надяваме на Нещонамерените през 2014.



Затова пък успях да попадна на красива метална чинийка. Тя, заедно с тази миниатюрна обувчица (намерена от Фери) и тази страхотна обица (открита върху едно дърво в Плевен) са едни от най-чудесните ми Нещонамерени тази година!



И последно за 2013-та, но не на последно място: винаги е хубаво да се разровиш из старите шкафове в мазето, точно преди Голямото Подреждане (което обикновено е придружено с Голямото Изхвърляне). Намираш какви ли не интересни неща! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар